Univerzális vízfertőtlenítő szer

Mit kell tudhatunk a TwinOxide-ról?

Az új generációs fertőtlenítőszer, a TwinOxide két szilárd komponensből álló egyedülálló termék, a mely mögött fejlett technológiai rendszer áll. A változatos kiszerelésben forgalomba kerülő termék fokozott tisztaságú klór-dioxid oldatot hoz létre, amelyet elsődlegesen ivóvíz-fertőtlenítő szerként alkalmaznak. Az A és B komponensből álló por vagy tabletta vízhez adva a erős oxidálószerként reagál, miközben kíméletes a környezettel szemben. A robbanásmentes, szilárd készletek biztonságosan és könnyen tárolhatók és szállíthatók, az eltarthatóságuk 5 év.

Kiváló fertőtlenítő teljesítmény

A kémiai hatást illetően jelentős a különbség a TwinOxide és más klór-alapú és típusú fertőtlenítőszerek között. Bár a hatóanyagában (ClO2) klóratom található, az oxidszármazékon alapuló termék nem klór-típusú fertőtlenítőszer.

Hatékonyságát mutatja, hogy a megfelelő koncentrációjú oldat alkalmazásakor a klór-dioxid molekula a baktériumok, algák, gombák, spórák, protozoonok, élesztők, metanogének, vírusok és penészgombák teljes spektrumát elpusztítja nagy oxidációs képességével. A tiszta víz a csővezetékekben megfertőződhet a biofilm miatt. Más klóros és klór típusú fertőtlenítőkkel ellentétben a gyártmány tökéletes megoldás a biofilm eltávolítására is.

Adagolás az ivóvízfertőtlenítéshez

Általában a klór-dioxid oldat formájában univerzális ivóvíz-fertőtlenítő szerből 1 liter 0,3%-os oldat 0,05 és 2,0 ppm közötti adagolási sebességgel akár 60 000 liter ivóvizet is képes kezelni. Ezektől az adagolási arányoktól való eltérések a gyakorlatban gyakran szükségesek, mivel a kiindulási helyzetben való eltérések is valószínűek.

Környezetvédelem, biztonságos kémszer

twinoxide vízfertőtlenítő szerBár a TwinOxide vízfertőtlenítő szerrel előállított klór-dioxid oldat minden mikroorganizmus ellen hatékony, hatása nem drasztikus. Könnyen használható, egyszerűen alkalmazható, és pozitívan járul hozzá az emberi egészséghez, mivel fertőtleníti a vizet anélkül, hogy roncsolná a magasabb rendű élő szervezeteket. Más, hagyományos fertőtlenítőszerek használatából ismert veszélyes melléktermékeket sem hagy maga után. Vagyis ezen biocid szer használata nem terheli a környezete. A terméket a világ legszigorúbb nemzetközi törvények és előírások szerint hagyták jóvá.

Újgenerációs vízfertőtlenítési technológia teljes folyamatának a biztosításával csökkenthetjük a klór és más hagyományos vízfertőtlenítő szerek túlzott használatát. Ez hozzájárul a fenntartható  környezethez és megfelel a környezettudatos fogyasztók igényeinek azáltal, hogy biztonságosabb és egészségesebb ivóvizet kínál a természetkárosítás mellőzésével már csak azzal is, hogy a TwinOxide használatakor kevesebb vegyszerre van szükség az optimalizált fertőtlenítési eredmény eléréséhez.

“Univerzális vízfertőtlenítő szer” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!