Link és PR-cikk elhelyezés azonnal

PR-cikk elhelyezés link beágyazásával

Amennyiben azonnal cikket, marketingszöveget, termékajánlót, szolgáltatást népszerűsítő írást helyezne el ezen a portálon vagy más oldalainkon, töltse ki az alábbi űrlapot. Mielőbb jelentkezünk árajánlattal!

  A PR-cikkek megjelentetésének ára

  Pr cikk elhelyezés
  Linkelhelyezés optimalizált cikkekben

  Mint az köztudott, a Public relations cikk a nyomtatott sajtó gyakorlatától eltérően

  • a keresőmarketing területén

  azt a célt szolgálja, hogy megfelelő szövegkörnyezetet biztosítson a benne elhelyezett link számára. Az így beágyazott hivatkozás hatékonyan javítja a megcélzott oldal Google-helyezéseit. A hiperlink ereje attól függ, hogy mekkora közló oldal online értéke, autoritása. Ez utóbbit a MOZ DA és PA szám mutatja. A Domain és a főoldali Page Authority értékek szerint növekednek a közlési árak. Alapesetben a cikkelhelyezés ára így alakul:

  • MOZ DA 10+ oldalaknál 8.000 Ft / cikk
  • MOZ DA 20+ oldalaknál 12.000 Ft / cikk
  • MOZ DA 30+ oldalaknál 16.000 Ft / cikk
  • MOZ DA 40+ oldalaknál 20.000 Ft / cikk
  • MOZ DA 50+ oldalaknál 24.000 Ft / cikk

  Az ennél is magasabb értékű portálok esetében egyedi ármegállapítás történik. Módosul a közlési díj aszerint is, milyen terjedelmű a közlemény, hány képet és hiperhivatkozást tartalmaz. Szerepet játszhat a sürgősség is, valamint a publikáció témája. Egy online könyváruház optimalizálási szándéka nyilván kedvezőbb elbírálásra számíthat, mint egy pókerkaszinó, pláne egy hazárdjátékosoknak szánt kártyabarlang promotálása.

  Link elhelyezés marketingszövegben

  Szakértők szerint a SEO-célú PR-cikkekkel a linképítés biztonságos. Nem jár Google-szankciók kockázatával, ellenben látványos előresorolást eredményezhet. Mindazonáltal nem ez a tökéletes és végképp nem az egyetlen módszer a honlap-keresőoptimalizálás lehetőségeinek sorában. Tematikus weboldalak céltudatos optimalizálásával erős bázishelyek hozhatók létre erős kulcsszavas relevanciával.

  Ezekre alapozva végezhető sikeres prémium linképítés. Ebben a komplex folyamatban hasznos kiegészítő eljárás a piárcikkes online visszacsatolás.

  Egyéb SEO marketing szolgáltatások

  Szolgáltatásaink ára 15 € / óra munkadíj szerint alakul.

  Aktuális témák: infrapaneles fűtés – termékek | laptop akkumulátor töltők webáruházból | terasz- és télikertépítés Budapesten. Mindenkori gerillamarketing témák: arvisura, pirézek, tsúszó sándor, alberd yollaka