Link elhelyezés – keresőmarketing

PR-cikk szövegébe ágyazott hivatkozások

Weboldalad a vitorlás csónak. Jó, ha gyors, áramvonalas. De hogy révbe érjen, más is kell. Bejövő linkek adják szelet. Így nyerhetsz versenyt.

link elhelyezés - linkmarketing
Link és PR-cikk elhelyezés

Minden webes szakértő úgy tartja, hogy erős  honlapokon a linket tartalmazó PR-cikk elhelyezése hasznos, bevált, biztonságos  keresőmarketing eljárás. Mégpedig azért, mert ennek révén a legrövidebb idő alatt javítható hatékonyan a weboldal organikus Google-helyezése. Így jut előbbre vitorlásod – céges oldalad, szakmai lapod vagy webáruházad. Számíthatsz arra, hogy a direkt backlink építés ezen kreatív, cikkmarketing (egyben tartalommarketing) módszere megbízható és effektív. Persze nem árt, ha SEO-szakmai szempontok szerint döntöd el, mit és hol publikálsz.

A public relations eszközével támogatott internetes entitások sikerességét pedig az mutatja, hogy a külsőleg hivatkozott oldalakra milyen könnyen akadnak rá az online térben tartalmat, infót kereső böngészők. Ehhez legtöbben a Google programot veszik igénybe, így a TOP helyezések megszerzése elemi érdeke minden laptulajdonosnak. Ezeket a vezető pozíciókat leginkább releváns külső hivatkozások nagy számával lehet elérni. Ezt célozza a prémium minőségű linképítés mint szolgáltatás. Megfigyelhető, hogy ez az online-marketinges munka az utóbbi években leginkább PR-cikk elhelyezéssel történik.

A honlap optimalizálás kulcsszó

E cikkgyűjtő portál készítője elég hosszú ideje (2006 óta) foglalkozik honlap optimalizálással és keresőmarketinggel, így számos weboldala szerepel ezen ágazat kulcsszavaival élpozícióban a Google eredményoldalain (SERP). Ilyen kifejezés például ez:

  • PR-cikk linképítés

– erre rákeresve a TOP10 találatok közt több is akad ugyanabból a webrendszerből különböző domainok alatt.

Szakemberünk ezt meta-SEO tevékenységgel érte el: az úgynevezett keresőoptimalizálást magukra a keresőoptimalizálás szakszavaira végezte. Először persze el kellett készíteni a tematikus oldalakat. Majd elő kellett állítani a kulcsszavas tartalmi relevanciát. Lett is minden kulcsszóra egy-egy optimalizált website – aztán számuk szaporodni kezdett.

Első szakmai blogját jó érzékkel a honlapoptimalizalas.blog.hu cím alatt indította, és míg olyan szavakkal, mint keresőmarketing, seo, google-optimalizálás vagy pláne keresőoptimalizálás, lehetetlennek látszott jó eredményt elérni, addig a mind az egy szóba, mind külön szóba írt honlap optimalizálás keresőkérdésre blogja megjelent az első Google-táblán. És elindult szépen felfelé. Nemsokára el is foglalta az őt megillető büszke első helyet – de később kicsit visszacsúszott… Helyét átvették a saját domainok alatt saját tárhelyen épített WordPress portálok.

Link elhelyezés. Cikk- és linkmarketing

Cikkmarketingen a az sajtópublikációkhoz hasonló marketingszövegekkel való operálást értjük. A linkmarketing pedig lényegében és általánosan véve a weboldalakon elhelyezett hiperhivatkozások (kattintható, másik webhelyre vezető backlinkek) helyezésjavító felhasználását jelenti. Konkrétabban: itt és most, ebben a blogposztban a link markating két üzleti ajánlatot jelent a tolaj részéről:

  1. Linkelhelyezés. Magas linkerejű oldalakon  (MOZ DA 20+, 30+, 40+, 50+) kedvező díjszabás mellett hiperhivatkozásokat (azaz kattintható backlinkeket) tartalmazó készen kapott PR-cikkek AZONNALI megjelentetése.
  2. Prémium backlink építés. A SEO-szakember a rendelkezésére álló internetes bázis több ezer web-egységéből és száznál több CMS-portáljából álló webrendszerének felhasználásával, a kreatív honlap-optimalizálás módszerével vállalja weboldalak előbbre juttatását a Google-találatok listáján.

Prémium linképítés árak 2023

Második pontunk alá komplex linktuning program tartozik. A munkálatok prémium szintű linképítést jelentenek, amelynek ára többek között az adott kulcsszavakra nézve észlelhető konkurenciaverseny nagyságától függ. A Google előresorolás megvalósítása kreatív keresőmarketing eszközökkel oldható meg. Egyénileg kidolgozott egyedi módszerekkel végezve vezet jó eredményre. Lásd még:

Webáruház: termékek bemutatása

PR-cikk.hu gyűjtőoldalunkon elsődlegesen webáruházakban forgalmazott termékeket mutatunk be. A megvásárlásra kínált árucikkekkel, szolgáltatásokkal foglalkozó marketinges publikációk beérkezési sorrendben kerülnek megjelenésre.

Ha webshopja termékneveivel előbbre szeretne sorolódni a Google-ban, írjon cikket, küldje be. A kapcsolati űrlapot a fejléc linkjére kattintva nyithatja meg.

“Link elhelyezés – keresőmarketing” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!