PR-cikk elhelyezése partneroldalainkon

Ár, érték. Termékek és szolgáltatások

prcikk árakMagas marketing-értékű webhely píár cikk számára. Tetszőleges témájú szövegek közlése azonnal! Cég, áru kínálat, online szolgáltatás, webshop bemutatása. A szövegbe ágyazott kulcsszavas link a weblap magas MOZ DA értéke miatt hatékonyan közrejátszik a hivatkozott cél-honlapok Google helyezéseinek a javításában, és ezzel organikus forgalmának a növelésében. PíáRCikk beküldésekor ügyeljen arra, hogy szövegtartalma releváns legyen a választott kulcsszavakra nézve.

bp marketing laptopokExklúzív honlap: Budapest Marketing

Szolgáltatások, termékek, vállalkozások bemutatása címmel kiemelt reklám-boxokban a címlapon + a teljes anyag megjelentetése külön aloldalon szükség szerint képekkel, fotókkal, kellően hosszú tájékoztató szöveggel és természetesen linkek elhelyezésével. Szerényebb, olcsóbb lehetőség: rövid bemutató anyag (kis képpel) elhelyezése a címoldalon. Még szerényebb kínálat: link és egy-két mondatos bemutató szöveg a cégjegyzégben. Mód van továbbá személyes bemutatkozásra vállalkozók, cégvezetők, közéleti szereplők, művészek, sportolók számára. || Ne feledje: a tartalmi alapú honlapoptimalizálás ma már elengedhetetlen része az online marketing eljárásoknak. Bármely weblap csak az esetben lehet sikeres, ha tartalma minőségi, egyedi, informatív. >> Tartalom-marketing: PR-cikk megjelentetés, link elhelyezés + zöld

 

Szolgáltatások: Bp. szerviz, pr-cikkek közlése

Általános tematikájú, magas marketing értékű weboldal, bármilyen cég, szolgáltatás, termék, tevékenység, áru, kereslet és kínálat előtt nyitva áll. A címoldali cikk-megjelentetés mellett mód van állandó belső oldalak létrehozására, amelyek akár több éven keresztül elérhetőek maradnak a címoldali link alatt.

Szerviz szolgáltatás: Dell akkumulátor, Asus töltő

 

Legjobb SEO szakértő - tartalommarketing

Tetszőleges témájú cikkek megjelentetése. A 2016-os év kiemelt projektumai az alábbi címszavakkal foglalhatók össze: 1. Télikertek tervezése, gyártása, megépítése Budapesten. 2. Mobilmarketing kampányok: tömeges sms küldés. 3. Google első helyre kerülés SEO-szakértő segítségével. Az általános tematikák és a gondos optimalizáció okán ez egy magas keresőmarketing értékű weblap, amely ugyan nemrégiben indult, de máris nagy internetes autoritásra tett szert. Találati siker a preferált témában: Fotók - télikertes képek Budapestről az építő és gyártó cég honlapján.

 

lakberendezés - dizájn - enteriőrLakás - enteriőr - belsőépítészeti tervezés

Lakberendezők és a belső terek kialakítását végző szolgáltatók számára ideális publikációs hely az ajánlott szakmai blog. A lakás tetszuetős berendezése ugyanis professzionális szakértelmet követel, a csak úgy találomra elhelyezett bútorok, szőnyegek, függönyök nem keltik az otthonosság érzetét sem a szobák lakói, sem az oda látogató vendégek számára. A blogban PR-cikkek helyezhetők el a címlapon akár több hónapra. A lakással, szobabelsővel kapcsolatos design-témák szélesíthetők: textill, alkalmazott művészetek, grafika, antik bútor, kisplasztika, tértervezés, forma ls tartalom egysége - otthonteremtés, lakható világ. Újabban a website kiemelt témái közé került a télikertépítés és a szobanövények elhelyezése, valamint a medencefedés és teraszbeépítés: térrendezés az üveg kupola alatt...

 

Okostelefonok - Mobil marketig, laptop

Telefonos applikáció, friss mobilalkalmazások bemutatása, Google-újdonságok, hírek az okostelefon felhasználás újdonságairól. Az Sms-kampány technológiai háttere: Gateway szoftver + felhőszerver. Egyedi Sms küldő mobilmarketing megoldások, online üzenet továbbítás. Magas konverzációs mutatószámok, statisztikák minden bontásban. Az online szolgáltatásért csak a kézbesített szövegüzenetek után kell elszámolni. Ingyenes kipróbálási lehetőség a Dell notebook szervíz szolgáltató cég optimalizált honlapján: Kampány: Tömeges sms küldés külföldi mobilhálózatra. - A weboldal alá SMS-hírblog tartozik az okostelefonok világának újdonságaival és érdekességeivel.

 

Egészségmegőrzés, alternatív gyógyítás

A jelentős keresőmarketing-értékkel rendelkező blog az alternatív (így az ayurvédikus) gyógyítással, a természetes gyógymódokkal, a keleti orvoslással foglalkozik, továbbá az egészséges táplálkozássa és a egyre nagyobb szerepet játszó táplálékkiegészítőkkel, amelyek ma már elengedhetetlen részei az egyre nagyobb kihívásokkal szembenéző modern ember számára. Szó esik a gyógynövények, vitaminok egészség megőrző hatásáról, szóbe kerül a homeopátia és a szájt kiemelt témája a pánikbetegség tünetei és agorafóbia kezelése.

 

szeszesitalok: sör, bor, pálinkaSör, bor, weblap optimalizálás

A cím magáért beszél! A honlapon bemutathatja a vállalkozása által készített, forgalmazott termékeket, bemutathat különleges sörfajtákat, márkás borokat, pálinkaféléket - de bármilyen más italféleséget is a népszerű parti-koktékoktól kezdve a szesz tartalmú egyedi különlegességeken át az alkoholmentes sörig, gyerekpezsgőig - zárva a sort akár az üdítőkkel. Természetesen mód van sörfőzdék, borpincék, éttermek, bárok, pubok bemutatására csakúgy, mint italféleségeket kínáló webáruházak népszerűsítésére.

 

póker kártya játékPóker játék - online kaszinók

Ideális webhely pókeres és kaszinós témájú hirdetések, marketing anyagok gyors közlésére. A blog értékes helyezéseket szerzett a Google találtok rangsorában számos olyan fontos kifejezéssel, mint online póker casino, póker kaszinó budapest stb., éppen ezért az itt elhelyezett PR-cikkekben lévő linkek keresőoptimalizáló hatása jelentős. Online kaszinók, pókeres honlapok számára külön is ajánlott.

 

póker játék - texas holdemTexas Hold'em Póker Játék versenystratégia

A 3-as PageRank értékű weblapon elhelyezett szöveges linkek nagyban hozzárálhatnak a céloldal sikeréhez. A reklámanyag megjelentetésére ajánlott statikus weboldal számos kulcszó-kombinációval - Texas Póker Játék szabályok, Kártya Játék - Texas Holdem - a Google találatok között értékes helyen szerepel.

 

Szolgáltatás - Budapest Autó

Közlekedéssel, autóbérléssel, sofőrszolgálattal és más autós szolgáltatásokkal kapcsolatos Public Relations anyagok megjelentetésére kiválóan alkalmas optimalizált weboldal, amely például az autós szolgáltatások Budapest kulcsszóval benne van a Google top10-ben, de a söfőrszolgálat budapest kulcsszóval is jó helyezést ér el. Az itt elhelyezett szövegekbe ágyazott linkek megfelelő szövegbe ágyazva jelentős keresőmarketing-hatással bírnak és hozzájárulhatnak a hivatkozott weboldal helyezéseinek javításához.

Kiemelten ajánlott weboldalak PR cikkek elhelyezésére

< < < < PR-cikkek megjelentesét tudjuk felajánlani az itt balra egymás alatt röviden bemutatott, magas marketing értékű parneri weboldalakon - a beküldést követően szinte azonnal.

Ha wálasztott a honlapok közül, küldje el cikkét a szintén balra látható mailcímre

Ne felejtse megjelölni, hogy

A PR-anyag terjedelmétől, a képek, linkek számától, a kiválasztott weboldal értékétől függően meghatározzuk a közlés díját, elküldjük válaszlevélben. Ha ezt elfogadja, cikkét azonnal elhelyezzük a választott honlapra, Ön megtekintheti és ha rendben van, elszámol velünk. - Amennyiben nem kívánja előre elküldeni cikkét, közölje annak adatait: terjedelem karakterszáma, vizuális elemek és linkek száma - és mi azonnal küldjük árajánlatunkat.

Figyelem! Semmilyen körülmények között nem közlünk uszító, erőszakra felszólító, faji, vallási, nemzeti, világnézeti vagy más alapon kirekesztő jellegű anyagot. Mereven elzárkózunk szexuális, erotikus, extrém szolgáltatásokkal kapcsolatos közlemények elhelyezésétől akár a partneri weoldalakon, akár saját rendszerünk keretében

PR-cikkek elhelyezése ezen a weboldalon

Honlapunk abból a célból jött létre, hogy helyet adjon a legkülönbözőbb témájú és profilú szolgáltatások és vállalkozások bemutatásának. Ön is elhelyezheti itt marketing célú PR-anyagát, és ha igénye van rá, a szövegben szerepelhet kép, logó, fotó, embléma és természetesen a saját honlapjára mutató link is.

További ajánlott témák

autó - közlekedés - gépkocsi kölcsönzés
autós szolgáltatások budapesten
bútorkereskedés - antik népi bútorok
család - otthon - lakás - háztartási cikkek
egészséges táplálkozás - natúr bio étrend
fogtechnika - fogorvos, fogászat - műfogsor
gazdaság - ipar - termelés - télikert gyártás
- hálózati értékesítés - mlm cég Budapest
honlapoptimalizálás - keresőmarketing
ingyenes hangoskönyv letöltés, hallgatás
ipari kémény - egyéni kémények bélelése
játék - szerencsejáték - sportfogadás tipp
kereskedelem - szállítás - adás-vétel
linképítés - google optimalizálás - seo
marketing megoldások - hirdetés, reklám
online kereskedelem - internetes vásárlás
pszichoterápia - csoportterápia - pszycho
sofőrszolgálat, bérautó szolgáltatás Bp
sport - szabdidő - szórakozás - hobby - tartalommarketing - mobilmarketing - tömeges sms küldés mobilkészülékre
transzfer árak - export - import adók
utazás, szállás - turisztikai szolgáltatások
virtuális szerverek - ingyenes tárhely
weboptimalizálás - keresőbarát honlap

Kiemelt témák: