PR-cikk elhelyezésének ára

PíáR-cikkek megjelenése weblapon

A megjelentetés ára a kiválasztott weboldal értékétől függ. Az internetes értéktől függ a linkerő. Ennek mérőszáma a MOZ Domain Authority (DA) érték. Az irányadó árakat forintban itt találja:

PRcikkek megjelenési ára

<< Ugyanitt a beküldött szöveg azonnali publikálásának a feltételeiről is tájékozódhat.

Elhelyezés a jelen webrendszer keretében - a pr-cikkek.honlap.ru és aloldalai

BÁRMELYIK BELSŐ OLDALON >> Alapesetben egy 2000 karaktert nem meghaladó, 1 képet és 1 linket tartalmazó PR-anyag megjelentetéséért 15 EUR-nak megfelelő árat kérünk. Ez a jelen webrendszer bármelyik belső oldalára érvényes - ezek jegyzéke az Aloldalak menüpont alatt lesz elérhető. Ezért az összegért a cikk 1 hónapon át változatlan formájában szerepelhet az adott oldalon. Ha a megrendelő további hónapokra nem veszi igénybe a szolgáltatást, a cikk a továbbra is jól elérhető arhívumba kerül - de immáron link nélkül.

A CÍMOLDALON >> Ugyanennek a lehetőségnek rendszerünk címoldalán - pr-cikk.hu-n - 20 EUR, a https://web.seo-google.hu/ főoldalon pedig 24 EUR az ára. (Ha a cikk hosszabb 2000 karakternél, befejező része egy aloldalon olvasható tovább a >>tovább linkre kattintva). Ez is 1 hónapon át történő szerepeltetést jelent, később az anyag egy archív oldalra kerül (link nélkül).

PARTNEROLDALAINKON >> 25-40 EUR >> részletek alább:

Elhelyezés Partneroldalainkon - AJÁNLOTT WEBOLDALAK

A partner weboldalak olyan magas marketing értékű honlapok, amelyek:

Ebből kifolyólag a PR-cikkek elhelyezése ezeken a webhelyeken magasabb díjszabás mellett történik, általában 25 - 40 EUR között - a havi díjat az adott oldal PR-száma, keresettsége és látogatottsága határozza meg.

Árajánlat kérése-küldése

pr cikkekA pontos feltételekről minden egyes érdeklődés esetén részletes árajánlatot küldünk. Érdeklődjün levélben! Ne felejtse el közölni, hogy melyik weboldalon kívánja elhelyeztetni anyagát.

Néhány partneroldalunk:

Termék, szolgáltatás, honlap bemutatása

prcikk árak<< a címre kattintva egy 62-es MOZ DA értékű web-helyet talál cikke számára. Tetszőleges témájú szövegek közlésére, cégek, termékek, szolgáltatások, webshopok bemutatására alkalmas. Az itt elhelyezett szöveges link a honlap magas értéke miatt hatékonyan közrejátszhat a hivatkozott weboldal Google helyezéseinek javításában, és ezzel forgalmának növelésében. Cikk beküldéaekor ügyeljen arra, hogy annak tartalma releváns legyen a céloldal kulcsszavaira nézve.

Webajánló – Marketing honlapok

<< a címre kattintva magas keresőmarketing értékű - MOZ DA 57 - optimalizált honlap nyílik meg, bármely marketingszöveg azonnali befogadására alkalmas, internetes kondíciói kiválóak mind az oldalak indexálását, mind a kulcsszavak széles spektrumát tekintve. Webáruházakat, szolgáltatásokat vagy termékeket bemutató PR-tartalmak közlésére kiválóan alkalmas.

 

Télikert építés - Teraszbeépítés - Üvegház

télikert gyártás, építés << a címre kattintva egy tematikus blog nyílik meg, amely kiválóan alkalmas a témát érintő cikkek, képek elhelyzésére. A webhely kól szerepel az internetes keresések eredményei között olyan kulcsszavakkal, mint üvegház és télikert, télikertépítés és gyártás, növények elhelyezése télen stb. A minden Google-elvárásnak maximálisan eleget tevő blog nagy keresőmarketing értékkel rendelkezik, így az ott elhelyezett szöveges hiperhivatkozások jelentős mértékben hozzájárulhatnak más weblapok találati pozícióinak javításához. Így történt ez a budapesti télikertek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó cég honlapja esetében is, amely szinte minden kulcsszóval top10 helyezést szerzett és sokakkal az első helyre került. Ennek köszönhetően egyre többen veszik igénybe szolgáltatásukat.

SMS-kampány - Mobilmarketing

< A cím linkje egy blog belső oldalára vezet, amely a megnezevezett témával, vagy az sms és a mobil telefonok mint marketing eszközök témakörével foglalkozik. A weblap igen erős SEO-támogatást kapott, így a Google-keresések során számos kulcsszóval szerepel az élmezőnyben. A webhely szívesen ad módot szolgáltatások bemutatására, termékismertetések elhelyezésére, tematikus sokszínűségébe a divattól az okostelefonokra telepíthető applikációkig sok minden belefér. Az itt elhelezett PR-cikkeknek köszönhetően számos vállalkozás honlapja ért el internetes sikert. Ezek közé tartik ez a jól optimalizált és tartalommarketing szempontjából is kiválón informatív céges weblap: Szolgáltatás: SMS-kampány tömeges üzenet-küldés Gateway rendszerű lebonyolításával.

Egészség - alternatív gyógyítási módok

Az egészség megőrzésének alternatív lehetőségei - a természetes és az alternatív gyógyászat népszerű blogja - ayurvédikus (bio, natúr) táplálkozás, biotermékek, táplálék kiegészítő étrend. A búzafű gyógyító hatása. Tiszta élelmiszerek, vitaminok fogyasztása. A sör gyógyhatása. Kezelés gyógyszer alkalmazása nélkül >> Búzafű, gyógynövények, homeopátia, agykontroll - ayurvédikus gyógymódok - egészség - életmód.

Táplálékkiegészítők - búzafű tabletta

A 3-as Page Rank értékkel rendelkező weboldal az egészséges étrenddel foglalkozik, és főleg a táplálékkiegészítő búzafű - biomarketing készítmények értékesítői és forgalmazói számára kínál kitűnő lehetőséget PR-típusú cikkek közlésére. Mód van külön linkek elhelyezésére is, mint ahogy hosszabb felhívások, közlemények, leírások is publikálhatók külön-külön weboldalakon folytatódó formában. A főoldali bevezető után az aloldalra egy éven át mutat a kulcsszavas link - ennek jelentős helyezésnövelő hatása van, így kedvelt keresőmarketing fogás. >> Egészséges étrend, táplálékkiegészítő búzafű tabletta, biomarketing

Online póker játékkaszinók - Budapest

póker kaszinó online Reklámanyagok, hirdetések elhelyezésére magas Google PageRank értéke miatt is kiválóan alkalmas weboldal a pókeres, rulettes, kaszinós témákat preferálja, az e témájú honlapokat (és persze a mögöttük álló cégeket, vállalkozásokat) támogató anyagokat részesíti előnyben, de szóba jöhet bármilyen más kártyás vagy rulettes, szerencsejátékot bemutató más public relations publikéáció is. Ha nincsen kész szövege - szívesen megírjuk. Figyelem: a cikkelhelyzésre ajánlott szájt a Google találati lista ELSŐ HELYÉN szerepel azzal a kulcsszóval, hogy: Rulett és Póker kaszinó - Budapest

Fóbiás pánikbetegek kezelése - Budapest

pánikbetegség - cikk árakPublic relations cikkek gyors elhelyezésére igen alkalmas, szakmai nívón elkészített weboldal. Témája a pánik és az agorafóbia, illetve ezek tünetei és kezelési módjai. A honlapon főleg a budapesti pszichoterapeuták számára adódik kiváló bemutatkozási lehetőség, egyszersmind saját webes megjelenésüket erősíthatik az itt elhelyezett PR-anyagban szereplő hivatkozás (link) révén: >> Pánik, agorafóbia - kezelés Budapesten

 

 

 

Tájékoztató árak

Kérjen konkrét árajánlatot: e-mail cím

» pr-cikk elhelyezés « | » pr cikk írás «

Cikk elhelyezése értékes honlapokon - díjszabás

a jelen webrendszerben
(www.honlap.ru és pr-cikkek.honlap.ru) egy 2000 karakternél nem hosszabb cikk elhelyezése:

magas marketing-értékű partneroldalainkon:

Az ár:

elhelyezését feltételezi.

minden további 500 karakter, minden további kép
és minden plusz link:

A konkrét árajánlathoz és a pontos részletek tisztázásához forduljon hozzánk levélben:

Cikk írás - tiszteletdíj

2000 karakter terjedelmű public relations cikk megírása 3-5 napos határidővel megadott általános témára a kapott információk alapján

cikk terjedelme / ára

1000 karakter = 10 EUR
1500 karakter = 15 EUR
2000 karakter = 20 EUR
2500 karakter = 24 EUR
3000 karakter = 28 EUR
3500 karakter = 32 EUR
4000 karakter = 35 EUR

ha a téma speciális, a tiszteletdíj és az elkészítés határideje növekszik

A konkrét árajánlathoz és a pontos részletek tisztázásához forduljon hozzánk levélben:

e-mail cím

 

Ajánlott témák

Az alábbi általános és speciális témakörök mindegyikére nézve tudunk a témával foglalkozó szakmai oldalt lókínálni a pr cikk megjelelenztetéséhez:

adózás, transzferár nyilvántartás készítése
agykontroll tanfolyam, könyv, gyakorlatok
antikbútor restaurálás, paraszt bútorok
autókölcsönzés Budapesten és környékén
ayurvédikus táplálkozás - biotermékek
belsőépítészeti tervezés - iparművészet
betonfal fúrása, vasbetonvágás gyémánt
biotermékek, egészséges táplálkozás
búzafű, búzafűlé, bio étrend, egészség
cégalapítás és jogvédelem Ukrajnában
duguláselhárítás - kéménytisztítás
enteriőr, dizájn, belsőépítészet, tervezés
gazdaság, ipar, kereskedelem, termelés
gyógyítás, egészség, orvosok, gyógyszerek
homeopátia, Schüssler-só vásárlás
idegenvezetés, városnézés: Budapest tours
ingyenes tárhely szolgáltatás, webtárhely
központi és ipari kémény, gyűjtőkémény
jétékkaszinók Budapesten - rulett, póker
kárpátalján online hirdetés feladása
kéménybélelés furanflex technológiával
kognitív viselkedésterápia, pánikbetegség
kreatív játékok, ügyességi, logikai játék
lakberendezés, iparművészeti tervezés
magánnyomozó iroda, esetek felderítése
magyar arvisura őstörténet - történelem
műanyag lambéria, medence felszerelése
online póker kaszinó - játtékkaszinók
pánikbetegség és agorafóbia gyógyítása
pirospaprika - édesnemes fűszerpaprika
pszichoterápia, mobilmarketing, sms küldő szolgáltatás, pszichodráma csoportok
szerverbérlés és szerverhoszting Bp
sofőrszolgálat, sofőrsegély szolgáltatás
szoftverek a belsőépítészeti tervezésben
online sportfogadás tippek ingyen
táplálékkiegészítők, bioétrend, egészség
tervezési technológia, CAD CAM autocad
tokaji bor - aszubor - bormarketing honlap
transzferár dokumentáció elkészítése
ukrajnai vállalkozások, cégek, szolgáltatás
ügyvéd ukrajnában - tömeges sms küldés, télikert építés és gyártás, sms-kampány, terasz beépítés, üzleti jogvédelem
elektromos áruk, villamossági cikkek
virtuális szerverek bérlése, server hosting
webáruházak, webshop - online vásárlás
webtárhely kedvezményes áron - ingyen
zárszerelés, zárcsere, zárak javítása

 
Külön weboldalakon bemutatott termékek és szolgáltatások
 
Más rendszerekben működő Public relations honlapok, blogok, cikkek:
 
Optimalizálás - keresőmarketing